MONTAJUL APARATULUI

Comandă acum acest
aparat, iar noi promitem
că îl livrăm şi instalăm cel târziu
în 3 zile lucrătoare

Valabil pentru Bucureşti.
Contactează-ne pt. alte localităţi.

LIVRARE GRATUITĂ
oriunde în România
INSTALARE
fără degajare de praf
PUNERE ÎN FUNCŢIUNE
numai cu pompa de vid
PLATĂ FLEXIBILĂ
online, rate, la livrare
25 DE ANI EXPERIENȚĂ
în aer condiționat
COMANDĂ TELEFONIC
021-311 44 15

Aer Conditionat Hitachi Performance Inverter 24.000btu model RAK60PPA+RAC60WPA

5799.0000

Disponibilitate: În stoc

  • Clasa energetică A+
  • Filtru de aer Nano Titanium Wasabi
  • Programator 7 zile x 6 evenimente
  • Baleiaj automat pe orizontală şi verticală
  • Termen de garanţie: 5 ani integral
5.799,00 Lei

Preţurile de montaj sunt valabile pentru Bucureşti.
Contactează-ne pentru alte localităţi.

* Câmpuri obligatorii

5.799,00 Lei

Hitachi Performance Inverter 24.000 btu

• Deși este cunoscut ca un producător de aparate de aer condiționat de calitate premium, Hitachi a fost criticat în trecut pentru design-ul îmbătrånit al produselor sale. Iată că în 2013 Hitachi ne face o surpriză foarte plăcută cu noua serie Performance, aparate cu adevărat performante, avånd un design minimalist de ultimă generație.

• Fiind succesorul modelului Frame Flat, noul model Performance Inverter de la Hitachi avånd puterea de 24000 btu și lansat în anul 2013 îndeplinește toate cerințele noii directive CE 206/2012, avand și o serie de funcțiuni în premieră.

Funcțiuni noi

• În spiritul noilor reglementări CE privind reducerea consulumui de energie electrică, Hitachi Performance Inverter de 24.000 btu are un consum de energie electrică extrem de scăzut și în premieră vine cu o funcție care permite afișarea pe telecomandă prin simpla apăsare a unui buton a consumului în kW pe luna în curs și luna precedentă, o funcție foarte utilă în codițiile unui preț din ce în ce mai mare al energiei electrice.

• Tot în premieră modelul Hitachi Performance Inverter de 24.000 btu vine cu un Timer Săptămånal, prin care se pot programa 6 cicluri de pornit-oprit saptămånale ale aparatului, inclusiv avånd posibilitatea de a memora două programe de funcționare, unul de vară și altul de iarnă.

• O funcție nouă foarte utilă în cazul în care aparatul este instalat într-o casă de vacanță este "Leave Home", prin care este asigurată o temperatură de minim 10°C pe toată durata cånd lipsiți de acasă, evitånd astfel posibilitatea de îngheț a țevilor instalațiilor sanitare pe timp de iarnă.

Eficiența tehnologiei PAM Inverter

• Tehnologia Pam Inverter patentată de Hitachi este foarte eficientă în cazul tensiunii electrice fluctuante, dar și iarna, pe funcția de încălzire, cånd aparatul poate funcționa fără probleme chiar și cånd afară sunt -15°C.

• Hitachi Performance Inverter 24.000 btu folosește un compresor DC Inverter rotativ dotat cu un magnet permanent, astfel încåt este eliminată frecarea între rotor și stator, ceea ce concuce la economii importante de energie electrică în funcționare.

Filtrul purificator de aer Nano Titanium Wasabi

• Noul filtru Nano Titanium Wasabi cu care este dotat aparatul de aer condiționat Hitachi Performance Inverter de 24.000 btu este foarte eficient în îndepărtarea prafului, a mirosurilor neplacute din încăpere, dar ajută și la neutralizarea bacteriilor prezente în aer.

• Pentru informații și lamuriri suplimentare vă recomandăm să studiați prospectul oficial Hitachi Performance Inverter, care se poate descărca de mai sus.

Notă: Prospectul Hitachi Performance Inverter se poate descărca numai din varianta desktop a magazinului , nu și din varianta pentru dispozitive mobile.

SKU RAK60PPA+RAC60WPA
Tehnologie PAM DC Inverter
Eco Design (ErP) Da
Funcţii Racire, Incalzire, Dezumidificare, Ventilatie, Mod Automat
Telecomandă Cu infrarosii
Programare 24 ore, saptamanala, eco sleep (1-2-3-7 ore)
Auto restart Da
Filtrare aer Filtru de praf lavabil long-life + filtru wasabi
Capacitate răcire (kW) (minim-nominal-maxim) 0,90 - 2,50 - 3,10 / 3.070 - 8.540 - 10.590
Capacitate încălzire (kW) (minim-nominal-maxim) 0,90 - 3,40 - 4,00 / 3.070 - 11.600 - 15.020
SEER (W/W) 5,80
Clasa energetică pe răcire A+
SCOP climat temperat (W/W) 4,19
Clasa energetică pe încălzire A+
Consum anual pe încălzire (kW/h/an) 300
Agent Frigorific R-410A
Compresor Digital DC scroll
Autodiagnoză Da
Tensiune alimentare (V/Hz/Ph) 220V/50Hz

Review-uri clienţi şi specialişti

Hitachi Performance Inverter 24.000 btu Review by Florin Manda - reprezentant importator Hitachi în România
Design
Consum
Preț
Performanțe
• In domeniul aparatelor de aer conditionat Hitachi este prima companie din lume care a produs un motor DC Inverter, brevetand inventia in anul 1983. Hitachi Performance Inverter are in dotare un compresor Hitachi DC PAM Inverter - (PAM=Modul de putere activa care suprima distorsiunea electrica micsorand pierderile de putere la mai putin de 1%).
• Hitachi Inverter Performance este la momentul actual singurul echipament de pe piata care iti poate afisa pe telecomanda consumul electric.
• Functiile Leave Home, Powerful, Silent, Clean sau Weekly Timer va vor face viata mai usoara si vor crea un ambient placut in orice camin.
• Foarte important este si sistemul de purificare a aerului, echipamentul avand in dotare un filtru Nano Titanium Wasabi care ajuta la indepartearea mirosurilor neplacute sau a particulelor nocive din aer.
• Compania japoneza Hitachi ofera produse si tehnologii inovative la cele mai inalte standarde de performanta si eficienta care impulsioneaza dezvoltarea durabila a societatii. Asa cum este de asteptat, calitatea si eficienta produselor Hitachi este imperativa si de o maxima importanta.
• Investitii semnificative sunt facute in productie si de asemenea in laboratoarele de testare pentru asigurarea calitatii.
• Cu o garantie integrala de 5 ani, produsele Hitachi indeplinesc standarde riguroase avand toate marcajele CE necesare si de asemenea caracteristicile din programul extins Eurovent. Listarea in directorul Eurovent creeaza un sentiment de siguranta personalului de instalare si utilizatorului final, garantand parametrii de operare importanti si performanta unitatilor.
(Posted on 08.01.2014)

Scrieţi propriul review

Trimiteți un review pentru produsul: Aer Conditionat Hitachi Performance Inverter 24.000btu model RAK60PPA+RAC60WPA

How do you rate this product? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Performanțe
Design
Consum
Preț

Tag-uri produse

Folosiţi spaţii pentru a separa tag-urile. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.