Aerul condiţionat poate fi folosit şi dacă ai copii mici

Aerul condiţionat poate fi folosit şi dacă ai copii mici

Aerul condiţionat poate fi folosit şi dacă ai copii mici

Copiii si in special nou-nascutii merita toate eforturile noastre pentru a-i proteja de factorii de mediu care le pot afecta starea de sanatate. Totusi, aparatul de aer conditionat nu reprezinta un risc pentru copii, nici pentru cei mici, nici pentru cei mari. Dimpotriva, modelele de aparate de aer conditionat care apartin noii generati vin cu diverse dotari care sunt menite sa ofere copiilor un somn linistit si o temperatura constanta in incaperi lipsite de umezeala.

Ingrijorarea parintilor cu privire la utilizarea aerului conditionat in preajma copiilor este normala si exista 3 factori care au o importanta majora in aceasta situatie. Asadar, pentru a crea o sursa de sanatate si a utiliza aerul conditionat intr-un mod constructiv, parintii ar trebui sa tina cont de urmatoarele:

Amplasarea aparatului - pozitia aparatului de aer conditionat poate sa influenteze starea de sanatate a copilului, dar si a adultilor, atunci cand fluxul de aer este prea apropiat de acestia. Camerele copiilor trebuie sa fie protejate in acest sens, astfel incat se recomanda pozitionarea aparatului la inaltime, intr-un loc ferit. Peretele unde este amplasat biroul scolarului sau partea opusa a patului trebuie sa fie evitate.

Reglarea temperaturii si a vitezei ventilatorului - temperaturile recomandate pentru camera copilului sunt de 23-24 grade Celsius pe timpul verii si de 25-26 grade Celsius pe timpul iernii. Diferenta de temperatura dintre incaperile unui apartament sau ale unei case nu trebuie sa difere foarte mult. Viteza ventilatorului trebuie sa fie pastrata la cea mai joasa treapta.

Curatarea periodica a aparatului - curatarea saptamanala a aparatului de aer conditionat este esentiala. Filtrele sunt elemente importante care ajuta la purificarea aerului din incapere, astfel incat, atunci cand filtrele sunt curate, acestea reusesc sa isi indeplineasca scopul mult mai usor. De asemenea, aerisirea incaperilor in care se utilizeaza un aparat de aer conditionat este vitala. O doza de aer proaspat ajuta organismul celor mici sa se invioreze.

 

Aer Express recomanda clientilor sai sa imbunatateasca stilul de viata al copiilor prin alegerea unui aparat de aer conditionat cu sisteme de purificare ale aerului.  Bacteriile, virusii si germenii nedoriti pot fi eliminati, iar o temperatura constanta ajuta la pastrarea unui sistem respirator sanatos.
Cel mai performant sistem de purificare a aerului este sistemul Plasmacluster cu care sunt inzestrate toate aparatele Sharp, acesta fiind recunoscut de cele mai prestigioase institutii de cercetare din lume.

Vezi Aparatele Inverter

Ofertele Saptamanii la Aparate de Aer Conditionat

daikin 9000 btu recomandari blog         gree 9000 btu recomandari blog         daikin 9000 btu recomandari blog          skyworth 9000 btu recomandari blog

Vezi aici toate ofertele

Oferte Aer Conditionat 9000btu
Oferte Aer Conditionat 12000btu
Oferte Aer Conditionat 18000btu
Oferte Aer Conditionat 24000btu


ADD COMMENT