Campanie BuyBack: Reducere de pana la 400 de lei la aparatele Daikin

 

Temperaturile tot mai ridicate din timpul verilor din ce in ce mai toride ne cauzeaza probleme multiple, atat de confort cat si de eficienta in activitatea pe care o desfasuram, astfel incat utilizarea unui aparat de aer conditionat s-a transformat in ultimii ani dintr-un lux intr-o necesitate.

Avem nevoie de electrocasnice care sa consume cat mai putina energie electrica, cu impact minim asupra mediului in care traim.

In Romania istoria aparatelor de aer conditionat este relativ recenta, de numai 25 de ani, insa deja s-a trecut la inlocuirea masiva a aparatelor vechi de aer conditionat.

 

In Europa, legislatia a devenit tot mai restrictiva in ceea ce priveste normele de poluare ale aparatelor de aer contitionat, de aceea se doreste inlocuirea aparatelor cu vechiul agent frigorifc (R-410A) cu unele noi, mult mai prietenoase cu mediul.

 

Avantajele pe care le ofera noile aparate:

  • Clasa energetica A++ si A+++
  • Consum mai mic cu aproximativ 60%
  • Zgomot redus
  • Poluare redusa
  • Eficienta crescuta
  • Control de la distanta

In 2018, Daikin ofera cele mai performante solutii in materie de aparate de aer conditionat prezentand o gama variata de modele noi printre care se numara: Sensira, Comfora, Emura, Perfera, Stylish si Ururu Sarara.

 

Inlocuieste vechiul aparat de aer conditionat:

Daca ai un aparat de aer conditionat mai vechi si problemele enumerate mai sus iti sunt familiare, e cazul sa treci la ceva mai performant si confortabil.

 

In perioada 25 Aprilie - 30 Iunie 2018, AerExpress impreuna cu Daikin Romania desfasoara o campanie de inlocuire a aparatelor de conditionat vechi. Campania consta in oferirea unui discout de pana la 400 de lei la achizitionarea unui aparat de aer conditionat, nou, din gama Daikin. Discountul este acordat in baza predarii aparatului de aer conditionat vechi in vederea reciclarii acestuia.

 

Sporeste-ti confortul din incapere cu noile aparate de conditionat Daikin.

Schimba-ti vechiul aparat de aer conditionat cu unul nou si ai reducere de pana la 400 de lei la predarea vechiului aparat.

 

Model aparat Unitate Interioară Unitate Exterioară Reducere (TVA inclus)
Sensira FTXA-A RXF 150 Lei
Comfora FTXP-L RXP-L 150 Lei
Perfera FTXM-M RXM-M 250 Lei
Emura FTXJ-MW/S RXJ-M 400 Lei
Stylish FTXA-AW/AS/AT RXA 400 Lei
Ururu Sarara FTXZ-N RXZ-N 400 Lei

Toate operatiunile de demontare a aparatului vechi, transport si predare a acestuia la ROREC vor fi efectuate GRATUIT de catre Aer Express.

 

 


ADD COMMENT