Cele mai bune aparate de aer conditionat

Cand vine vorba despre alegerea celui mai bun aparat de aer conditionat pentru necesitatile noastre, trebuie sa fim atenti la mai multi factori, pentru a ne asigura ca am facut alegerea corecta. Aparatul de aer conditionat nu este un bun pe care sa il schimbam in fiecare an, asa ca decizia favorabila achizitionarii unui aparat trebuie sa includa si urmatoarele perspective:

- consumul de energie
- capacitate aparatului de aer conditionat
- tehnologia folosita
- pretul aparatului de aer conditionat
- cost montaj
- design
- filtre
- functii
- nivel de zgomot
- si nu in ultimul rand marca aparatului de aer conditionat

Printre caracteristicile amintite mai sus, pe care trebuie sa le avem in vedere atunci cand facem alegerea unui aparat de aer conditionat, se regaseste si marca acestuia, reprezentand compania producatoare.

Astfel, in acest articol ne propunem sa clarificam problema alegerii celei mai bune marci de aer conditionat.

O recomandare anume pentru alegerea celei mai bune marci de aer conditionat nu putem sa facem, depinde foarte mult si de restul caracteristicilor ale acestuia.

Altfel spus, fiecare marca are puncte forte si puncte mai slabe, pe care trebuie sa le speculam in functie de necesitatile noastre si sa facem alegerea potrivita. Pe piata din Romania avem parte de o multitudine de marci de aparate de aer conditionat comercializate, o oferta bogata, astfel avem de unde sa alegem aparatul de aer conditionat potrivit necesitatilor noastre.

Branduri Aparate Aer Conditionat

Printre marcile de aer conditionat comercializate si de catre Aer Express amintim: Daikin, Skyworth, Fujitsu, Hitachi, Mitsubishi, Gree, LG, Haier, Toshiba, Carrier. In cele ce urmeaza vom face o scurta prezentare cu punctele forte pentru patru branduri de aer conditionat, astfel vom reusi sa raspundem in mare la intrebarea "Care sunt cele mai bune aparate de aer conditionat?".

   Daikin  Skyworth  Gree  Fujitsu
Capacitate 7000 BTU – 24000 BTU 9000 BTU – 24000 BTU 7000 BTU – 24000 BTU 9000 BTU – 24000 BTU
Eficienta energetica  A+, A++, A+++  A++ A, A++, A+++  A++, A+++
Functii principale Racire, Incalzire, Dezumidificare, Ventilatie, Mod Automat Racire, Incalzire, Dezumidificare, Ventilatie, Mod Automat Racire, Incalzire, Dezumidificare, Ventilatie, Mod Automat Racire, Incalzire, Dezumidificare, Ventilatie, Mod Automat
Filtre  Filtru de praf long-life lavabil + Filtru purificator cu Apatit de Titan  Filtru de praf long-life lavabil + Purificator aer Cold Plasma  Filtru de praf lavabil long-life + filtru dezodorizant de carbon + filtru antibacterian fotocatalitic  Filtru de praf long-life lavabil, filtru dezodorizant long-life cu ioni negativi, filtru microparticole Apple-catechin
Nivel zgomot  Redus, de la 21 db  Redus, de la 20 db  Redus, de la 22 db  Redus, de la 21 db
Elemente specifice

Nivel de zgomot care se situeaza la numai 21 db. Noul model de aer conditionat Daikin seria FTXB-C are un nivel de functionare foarte silentios, asigurand si pe timp de noapte confortul utilizarii acestuia.

Usor de folosit, aparatul de aer conditionat Daikin are in dotare o telecomanda cu infrarosii User Friendly cu Timer incorporat care permite sa programati pornirea sau oprirea aparatului cand doriti.

Aer curat

Filtrele speciale fotocatalitice Daikin cu Apatit de Titan care elimina praful din incapere si descompun mirosurile neplăcute provenite de la fumul de tigara sau animale de companie. Aceste filtre retin si chiar descompun microorganismele daunatoare cum ar fi bacterii, virusuri sau alergeni, pentru a asigura un aer lipsit de impuritati.

 

Cu un nivel al presiunii sonore de numai 20 db, noul model de aer conditionat Skyworth seria Delfin va funcţiona aproape fără să-l sesizaţi, asigurandu-va un somn linistit pe perioada noptii. Acest nivel incredibil de zgomot este datorita noii tehnologii de motoare care functioneaza fara atingere, tehnologie care permite si reglarea debitului de aer in mod continuu, fara clasicele trepte.

Aer curat

Aparatul este dotat cu un sistem de filtrare a aerului special, format dintr-un filtru de praf de inalta densitate si un generator de ioni negativi Cold Plasma, care elimina praful din incapere si are functia de a descompune mirosurile neplacute precum: fumul de tigara sau mirosul animalelor de companie. De asemenea aparatul descompune microorganismele daunatoare cum ar fi bacterii, virusuri sau alergeni.

Noua gama de aer conditionat Gree Supreme are la baza tehnologia G10 DC Inverter, tehnologie care are la baza toate functiile principale ale unui aparat de aer conditionat si o serie de functii speciale.

Modelul actual are in plus incorporat un purificator de aer Cold Plasma.

Printre functiile speciale amintite mai sus se regaseste si functia de baleiaj automat sus-jos pe telecomanda, iar directionarea stanga-dreapta a fluxului de aer se regleaza manual. O alta functie speciala cu care acest aparat este prevazuta este functia TURBO, de racire sau incalzire rapida a camerei si de functia SLEEP, pentru a putea fi folosit fara sa deranjeze si pe timp de noapte. Este ideal pentru cei care isi doresc un aparat de aer conditionat complet, economic, silentios, durabil si fara probleme in exploatare, avand in acelasi timp un pret rezonabil.

Celebrul producator de aparate de aer conditionat Fujitsu detine tehnologii avansate pentru productia acestora.

Cu o experienta deosebita, de decenii in climatizare, aparatele de aer conditionat Fujitsu satisfac si cele mai exigente pretentii. Aparatele Fujitsu seria LLCE sunt destinate celor care doresc un brand japonez dar in acelasi timp la un pret scazut.

Clasa energetica A++ ajuta consumatorul sa faca economisire de resurse si sa utilizeze la maxim pe tot parcursul anului aparatul de aer conditionat. Aparatele seriei LLCE Fujitsu pot fi descrise ca fiind simple si bune, fara functii sofisticate si inutile, avand un sistem eficient de filtrare a aerului de praf şi impuritati.
Gradul de finisare este foarte avansat, design-ul fiind rafinat, facand acest aparat o prezenta discreta in orice interior.

Design  aer conditionat daikin  aer conditionat  Skyworth  aer conditionat  Gree  aer conditionat fujitsu

Oferte Saptamanii la Aparate de Aer Conditionat

 

daikin 9000 btu recomandari blog         gree 9000 btu recomandari blog         daikin 9000 btu recomandari blog          skyworth 9000 btu recomandari blog

Oferte Aer Conditionat 9000btu
Oferte Aer Conditionat 12000btu
Oferte Aer Conditionat 18000btu
Oferte Aer Conditionat 24000btu

 

Vezi aici toate ofertele

 


ADD COMMENT