REPARATII, INCARCARE SI GARANTIE AER CONDITIONAT

Indiferent ca ne place sau nu, sezonul canicular se apropie si in curand zidurile cladirilor noastre vor infrunta energia pe care soarele ne-o va aduce in interior indiferent ca vorbim despre camere pentru locuit, baruri, birouri sau magazine.

In domeniul instalatiilor de climatizare este mai avantajoasa intretinerea corespunzatoare a aparatelor de aer conditionat, comparativ cu remedierea costisitoare a defectiunilor care apar datorita neintretinerii corespunzatoare a acestor aparate.
Experienta de pana acum a dovedit ca durata de viata si randamentul unui aparat de aer conditionat
care beneficiaza de revizie inaintea fiecarui sezon de functionare, creste considerabil.

Incarcare freon aer conditionat

Indiferent de marca sau modelul de aparat de aer conditionat pe care il aveti, inaintea sezonulul cald este bine sa faceti o revizie generala a aparatului de aer conditionat pentru a evita surprizele neplacute in care constatati ca acesta nu mai raceste bine sau chiar deloc.

Daca debitul de aer din aparatul de aer conditionat nu are mai putin de 10 grade la gura lui sau observati ca pe furtunul de condens nu mai picura apa, acesta este primul semn ca in instalatie nu se mai gaseste freon sau ca acesta este insuficient pentru o racire optima.

Incarcarea cu freon a aparatului de aer conditionat se efectueaza atunci cand instalatia frigorifica a aparatului de aer conditionat prezinta o fisura aparuta pe traseele conductelor de freon sau o neetanseitate a unei imbinari.

Recomandam revizia anuala pentru prelungirea duratei de viata a echipamentului de climatizare, rezultand aer curat pe tot timpul anului, un consum redus de curent datorat functionarii impecabile a aparatului la eficienta maxima si racirea locuintei intr-un timp scurt.

reparatii si service aer conditionat

Garantie si reparatii aer conditionat

Atunci cand achizitionati un aparat de aer conditionat intervin 2 elemente astfel:

-  comerciantul va garanteaza aparatul de aer conditionat, de regula intre 3 si 5 ani, conform legislatiei in vigoare

instalatorul va garantează instalarea, de regula 6 luni de la data efectuarii, conform legislatiei aplicabile serviciilor


Garantia oferita de noi este integrala, astfel, ne angajam sa efectuam reparatii aer conditionat si sa remediem orice defect aparut in perioada de garantie, fie ca acesta a aparut la aparat sau in urma instalarii defectuoase (marea majoritate a defectelor provin de la instalare si nu de la aparat).


Garantia unui aparat de aer conditionat este acordata de importatorul marcii respective, conform legislatiei europene si nu este conditionata de cine efectueaza instalarea. In cazul achizitionarii unui aparat fara serviciul de instalare garantia aparatului nu este afectata.

Daca instalarea va fi efectuata de catre altcineva va rugam sa va asigurati ca foloseste pompa de vid la punerea in functiune.

In cazul in care aveti nelamuriri sau intrebari va asteptam in sectiunea de comentarii de mai jos.

Oferte Saptamanii la Aparate de Aer Conditionat

daikin 9000 btu recomandari blog         gree 9000 btu recomandari blog         daikin 9000 btu recomandari blog          skyworth 9000 btu recomandari blog

Vezi aici toate ofertele

Oferte Aer Conditionat 9000btu
Oferte Aer Conditionat 12000btu
Oferte Aer Conditionat 18000btu
Oferte Aer Conditionat 24000btu


ADD COMMENT